تبدیل انواع باسکول مکانیکی به نیمه الکترونیک دیجیتال

پلاتفرم باسکول مکانیکی قدیمی

باسکول مکانیکی چیست؟ چرا تبدیل باسکول مکانیکی به انواع نیمه الکترونیک و تمام الکترونیک دیجیتال انجام می گیرد؟
ابتدا به توضیح مختصر در ارتباط با معنی باسکول مکانیکی پرداخته و سپس توضیح اجمالی برای تبدیل باسکول های مکانیکی به نیمه الکترونیک داده می شود.

جک بازویی لنسر یکی از بهترین برندهای تولید کننده جک بازویی در سطح کشور می باشد که در تولید محصولات خود از متدهای روز دنیا استفاده می نماید تا محصولی در خور لیاقت مشتری به بازار عرضه نماید.

باسکول مکانیکی:
باسکول های مکانیکی، دستگاه های توزین کالاها به صورت عمده یا جزئی در قدیم بوده اند که رایج ترین نوع یا روش توزین بوده است.
در باسکول های قدیمی از اهرم، تیغچه، بالشتک و … استفاده می شده است.
کاربران باسکول های مکانیکی، تبدیل این دستگاه ها را به نوع جدید یعنی دیجیتالی یا الکترونیکی ضروری می دانند. چرا که دیگر دستگاه های قدیمی شان نمی تواند پاسخگوی نیاز امروزشان باشد.
باسکول های دیجیتال به دلیل دقت بالا، استفاده از تکنولوژی جدید در اندازه گیری وزن که از علم الکترونیک استفاده کرده است، جای خود را به باسکول های قدیمی مکانیکی داده اند.
باسکول های دیجیتالی از قطعه الکترونیکی به نام لودسل یا حسگر وزنی به جای اهرم و شاقول استفاده می کنند.

یکی از تولیدات موفق و حرفه ای برند نایس ایتالیایی، جک بازویی نایس بوده که مطابق با فناوری های مدرن، سیستم های حرفه ای و استاندارد های جهانی تولید و روانه بازار شده است.


تبدیل باسکول مکانیکی به باسکول نیمه الکترونیک:
یعنی قرار دادن یک لودسل فشاری سر راه اهرم یا شاقول است که آنها را به باسکول نیمه الکترونیک تبدیل می کند و چون نمایشگر هم برای نشان دادن وزن نیاز است، نرم افزار مخصوص آنها اطلاعات آنالوگ از لودسل را به دیجیتال تبدیل و وزن به صورت ارقام دیجیتالی نمایش داده می شوند و عقربه ها دیگر کنار گذاشته می شوند.
برای اطلاعات صنعت باسکول های جاده ای دیجیتال از 7 تن تا 60 تنی می توانید از بخشهای مختلف وب سایت بازدید بفرمائید.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

ترازو نیز مانند باسکول برای توزین اجسام مایع‌، جامد و گار بکار می رود. فقط بدلیل توزین اجسام سبک از گرم تا 50 و 60 کیلوگرم با کلمه ترازو نامبرده می شوند. البته مرز خاصی هم از لحاظ ظرفیتی نمی توان قائل شد. گامی به باسکولت صنعتی 100 کیلوگرمی‌، ترازو 100 کیلویی گفته می شود.

باسکول جاده ای بدلیل حمل اجسام سنگین و بزرگ‌، با وسایل نقلیه مانند وانت‌، نیسان‌، خاور‌، کامیون تک‌، کامیون جفت‌، تریلی و دامپ تراک معادن، با کلمه جاده بکار برده می شودند.
باسکول های جاده ای بسته به وسیله نقلیه که روی کفی باسکول قرار می گیرند نامگذار شده اند. مانند باسکول وانت کش‌‌، باسکول نیسانی‌، باسکول خاورکش‌، باسکول کامیون کش‌‌، باسکول تریلی کش و باسکول دامپ تراکش غول آسا.

باسکول های جاده ای گاهی بر اساس وزنی که تحمل می کنند و ظرفیت بار مواد بعلاوه وزن وسیله حمل و نقل کالا نامگذاری می شوند. مانند باسکول 8تنی‌، باسکول 10تن‌، باسکول 20تنی‌، باسکول 30تن کامیون تک‌، باسکول 40 یا 50تن کامیون جفت و باسکول 60تن تریلی کش.
بهتر است بدانید باسکول دامپ تراک از 60 تن تا 100 یا 120 و حتی تا 200 تن سفارشی ساخته می شود.

باسکول جاده ای گاهی بر اساس ابعاد پلتفرم مانند 4 متری‌، 5 متری‌، 6 متری‌، 8 متر و 16 متری و گاهی بر اساس جنس سازه پلتفورم مانند باسکول بتنی پیش ساخته‌، باسکول فلزی یا تمام فلز نیز نامگذاری می شود.

انواع باسکول و ترازو بعد از شناخت تفاوت ها و انواع تولید شده که در فوق اشاره شده است‌، مطرح می شود. به صورت خلاصه انواع ترازو و باسکول را نام می بریم و برای اطلاعات بیشتر می توانید روی آن کلیک و به صفحه مورد نظر هدایت شوید.

باسکول و ترازو ⇓

باسکول های جاده ای ⇓

  • باسکول وانتی و نیسانی 8تن
  • باسکول نیسان کش 10 تن
  • باسکول خاور کش 20 تنی
  • باسکول تک کش 30 تن
  • باسکول کامیون کش 40 تنی
  • باسکول تریلی کش 50 تن یا باسکول تریلی کش 60 تنی
  • باسکول دامپ تراک

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما
تماس بگیرید