محاسبه ضرر خطای دقت باسکول دیجیتال

کاربران عزیز انواع باسکول های دیجیتال، آیا محاسبه کرده اید که چقدر ضرر می کنید، زمانیکه باسکول دیجیتال جاده ای یا غیر جاده ایی شما دقت لازم را نداشته باشد؟ چقدر وحشتناک است آسیبی که خطای دقت دستگاه، به سازمان شما و در نتیجه افکار جامعه می زند؟چرا کیل و میزان به کرات (23 بار) در قرآن مجید گوشزد شده است؟
توزین اجسام و محصولات مختلف با دستگاههای دیجیتال امروزی و دقت آنها بدونه خطا، با صداقتی که در باطن آن نهفته است، اعتماد، اعتبار و اطمینان را در کل جامعه انسانی افزایش داده است و جلوی کم فروشی، گران فروشی و نارضایتی افراد را می گیرد یا کم می کند.

با مثال ذیل و محاسبه ساده، ضرر یک سازمان معمولی، بحث ادامه می یابد و در نهایت با نگرش وسیع تر در جامعه، کشور و صنعت پی به عواقب آن می برید:
یک کارخانه بوجاری حبوبات مختلف را به طور مثال برای محاسبه سود و ضرر با توجه به خطای 30 کیلوگرم در هر بار توزین وسیله نقلیه از (8 تن تا 60 تن)،در نظر بگیرید.

تقریباً هر کارخانه بوجاری در طول یکسال 250 روز کاری داشته و اگر در روز، 20 توزین با انواع وسایل جاده ای مانند تریلر، کامیون و … داشته باشد و ارزش هر کیلوگرم از مواد تولیدی این کارخانه 20,000 ریال باشد با توجه به خطای دقت 30 کیلوگرم در بار توزین به روش دیجیتال امروزی، در طول یکسال چه مقدار به صاحب کارخانه ضرر خواهد رسید؟

                                  تومان 3,000,000,000 = 30 * 20,000 * 20 * 250

بله سه میلیارد تومان که اگر بر 12 ماه تقسیم شود: تومان 250,000,000 = 12 /3,000,000,000
محاسبه ضرر رسیده بر کارفرما در ماه می شود: دویست و پنجاه میلیون تومان
این مبلغ ضرر ممکن است شامل حال مشتری مقابل هم بشود.

آنالیز مسئله و ارائه راهکار مناسب:
تازه همه این ارقام محاسبه شده برای ضرر، در صورتی است که باسکول دیجیتال یک کارخانه ساده، تنها 30 کیلوگرم خطا در دقت دارد.
آیا این مبلغ نمی تواند جلوی بسیار از مشکلات مالی همان سازمان را که بر هیچکس پوشیده نیست حل کند و حتی سود نشان دهد.
توجه بفرمایید که در کاخانجاتی مانند تولید فولاد، سنگ، گوشت و مرغ، آهن آلات و … چه اتقاقی می افتد.

در نهایت متوجه می شوید که چگونه اعتماد و اطمینان در جامعه و کشور زیر سوال می رود و فضای ناامنی برای همه ایجاد می شود.
تازه با بررسی های مختلف و حتی صحبت خریداران باسکول های دیجیتال بخصوص جاده ای، در یک منطقه روستایی یا یک کارگاه معمولی، اندازه گیری های انواع دستگاههای توزین، که استاندارد صحیح و دقت لازم را ندارند، نسبت به یکدیگر تا 100 کیلوگرم نیز اختلاف و خطای توزین داشته اند.

بدتر از آن اینکه با توجه به وجود انواع صنایع مختلف در نقاط مختلف کشور عزیزمان ایران و خطاهای دیده نشده باسکول ها و محاسبه خسارات وارده بر سازمان ها، ضرر وارده غیر قابل تصور و جبران است.
حال متوجه شدید که دقت و خطا نداشتن در دستگاه های توزین دیجیتال بخصوص از نوع جاده ایی، چقدر ارزشمند برای خود شماست.
سوال این است: موضوع به این مهمی را چگونه کنترل و مدیریت می توان کرد؟

بسیار ساده و منطقی این مسئله ضرر و زیان حل می شود. همانطور که از محاسبه ساده انجام شده در بالا متوجه شدید، داشتن یک باسکول با تست صحیح، دارای مجوز استاندارد و رعایت تمام مواردی که در عکس بالا مشاهده می کنید، انجام بازرسی دوره ایی با یک هزینه بسیار بسیار کمتر از ضرر اعلام شده، می تواند به کل جامعه و صنعت خدمت کند و هم به دستورات دین مبین اسلام احترام گذاشته شود.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 1

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

ترازو نیز مانند باسکول برای توزین اجسام مایع‌، جامد و گار بکار می رود. فقط بدلیل توزین اجسام سبک از گرم تا 50 و 60 کیلوگرم با کلمه ترازو نامبرده می شوند. البته مرز خاصی هم از لحاظ ظرفیتی نمی توان قائل شد. گامی به باسکولت صنعتی 100 کیلوگرمی‌، ترازو 100 کیلویی گفته می شود.

باسکول جاده ای بدلیل حمل اجسام سنگین و بزرگ‌، با وسایل نقلیه مانند وانت‌، نیسان‌، خاور‌، کامیون تک‌، کامیون جفت‌، تریلی و دامپ تراک معادن، با کلمه جاده بکار برده می شودند.
باسکول های جاده ای بسته به وسیله نقلیه که روی کفی باسکول قرار می گیرند نامگذار شده اند. مانند باسکول وانت کش‌‌، باسکول نیسانی‌، باسکول خاورکش‌، باسکول کامیون کش‌‌، باسکول تریلی کش و باسکول دامپ تراکش غول آسا.

باسکول های جاده ای گاهی بر اساس وزنی که تحمل می کنند و ظرفیت بار مواد بعلاوه وزن وسیله حمل و نقل کالا نامگذاری می شوند. مانند باسکول 8تنی‌، باسکول 10تن‌، باسکول 20تنی‌، باسکول 30تن کامیون تک‌، باسکول 40 یا 50تن کامیون جفت و باسکول 60تن تریلی کش.
بهتر است بدانید باسکول دامپ تراک از 60 تن تا 100 یا 120 و حتی تا 200 تن سفارشی ساخته می شود.

باسکول جاده ای گاهی بر اساس ابعاد پلتفرم مانند 4 متری‌، 5 متری‌، 6 متری‌، 8 متر و 16 متری و گاهی بر اساس جنس سازه پلتفورم مانند باسکول بتنی پیش ساخته‌، باسکول فلزی یا تمام فلز نیز نامگذاری می شود.

انواع باسکول و ترازو بعد از شناخت تفاوت ها و انواع تولید شده که در فوق اشاره شده است‌، مطرح می شود. به صورت خلاصه انواع ترازو و باسکول را نام می بریم و برای اطلاعات بیشتر می توانید روی آن کلیک و به صفحه مورد نظر هدایت شوید.

باسکول و ترازو ⇓

باسکول های جاده ای ⇓

  • باسکول وانتی و نیسانی 8تن
  • باسکول نیسان کش 10 تن
  • باسکول خاور کش 20 تنی
  • باسکول تک کش 30 تن
  • باسکول کامیون کش 40 تنی
  • باسکول تریلی کش 50 تن یا باسکول تریلی کش 60 تنی
  • باسکول دامپ تراک
8

  1. با عرض سلام و درود بسیار و با آرزوی قبولی طاعات ،واقعا دستگاه کاربردی است و ممنون از توضیحات کاملی که ذکر کردید،به امید موفقیت های چشمگیر در زمینه کسب و کار

  2. با سلام . خوبه که این کار رو بکنیم و دچار کم فروشی نشیم یا مال زیادی از کسی نخوریم ، خب قیمت رو نگفتید ؟
    چرا قیمت رو درج نمیکنید همین باعث فروش بهتر محصولمون میشه

  3. سپاس از مطالب خوبتون
    ممنون که خرید محصول رو برامون آسون می کنید با توضیحاتی ک راجب هر موضوعی می گین

  4. سلام خدا قوت و خسته نباشید میگویم به مجموعه کسری و بابت توزیع و پخش انواع باسکول های دیجیتال با کیفیت و قیمت مناسب از ایشان تشکر میکنم باسکول به دلیل توزین مواد حجیم و بزرگ باید دارای بدنه ی مقاوم بوده و پایه های توزین و کفه نیز از مقاومت خوبی برخوردار باشند تا بتوانند علاوه بر وزن مشخص شده مقداری بیشتر از حد مجاز برای تحمل بار اضافی را داشته باشند. برای تهیه این محصول با کیفیت از سایت این مجموعه دیدن نمایید

    • سلام
      برای اطلاع از نحوه پرداخت فرم داخل سایت را تکمیل کنید. بتیم فروش شما را راهنمایی میکنند

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما
تماس بگیرید