به نظر شما تفاوت باسکول دیجیتال غیر پیش ساخته و پیش ساخته بتنی در چیست؟ آیا می توان باسکول جاده ای غیر پیش ساخته یا تمام فلزی را در ظرفیت 60 تن 16 متری تا 8 تن 4 متری تولید کرد؟
باسکول های جاده ای در انواع مختلف تولید می شود.
یکی از دسته بندی های موجود در صنعت باسکول های جاده ای دیجیتالی، تفاوت در نوع صفحه باسکول یا پلاتفرم می باشد.
امروزه باسکول های بتنی پیش ساخته یا بتن آرمه طرفداران زیادی دارد که مخلوطی از میلگرد بافته شده و بتن با عیار مناسب و مقاوم می باشند.
ولی در گذشته تمام باسکول های جاده ای از جنس غیر بتنی و صددرصد تمام فلزی بوده اند، این بدان معنی است که پیش ساخته نبوده اند یا بهتر بگوییم در کارخانه تولید و آماده نمی شده اند.
یک نکته کنگ برای خواننده مطلب حاضر ممکن است پیش بیاید که چرا کلمه غیر پیش ساخته به کار می رود خب یکسره بگوییم باسکول جاده ای فلزی.
بهتر است بگوییم که مفهوم غیر پیش ساخته به دو جنس از صفحه اطلاق می گردد:
1- تمام فلزی که صفحه و شاسی و تیر آهن های فرعی همگی فلز می باشند و فونداسیون هم معمولاً در محل اجرا می گردد.
2- نیم بتن نیم فلز ها که از بتن و میلگرد هستند اما در محل نصب، بتن ریزی انجام می شود و پس از دوره نگهداری و خشک شدن بتن، بقیه عملیات نصب شکل می گیرد.
در جواب سوال دوم باید واضح گفته شود که اصولاً تمام ظرفیت های باسکول جاده ای از 8 تن تا 60 تنی می توانند فلزی تولید شود ولی در نوع پیش ساخته بتن آرمه، بهتر است ظرفیت های بالا مانند 50 تن و 60 تنی از بتن و میلگرد باشند.
توجه کنید که به باسکول هایی که مخلوط بتن مسلح و میلگرد هستند، کلمه مرکب هم اطلاق می شود حال می خواهد بتنی پیش ساخته یا نیم بتن نیم فلز غیر پیش ساخته باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.